Speedcats - Gocart på vatten

Företagsevent, svensexa, möhippa och kul racing i Stockholm med Speedcats!

  • För stora och små grupper
  • Avsluta med god middag
  • Vi kommer gärna till er vik!
  • Perfekt sommaraktivitet för företagsevent
  • Företagsevent Stockholm
  • Vi hämtar er gärna med RIB
  • Tävling ingår
  • Kombinera med fler aktiviteter
  • Alla kan köra
  • För stora och små grupper!
För stora och små grupper1 Avsluta med god middag2 Vi kommer gärna till er vik!3 Perfekt sommaraktivitet för företagsevent4 Företagsevent Stockholm5 Vi hämtar er gärna med RIB6 Tävling ingår7 Kombinera med fler aktiviteter8 Alla kan köra9 För stora och små grupper!10

Företagsevent eller svensexa med Speedcats i Stockholm

Vår hemmabana är Jungfrusunds Marina på Ekerö. Givetvis kommer vi gärna till er brygga om ni önskar. På Jungfrusund har vi perfekta förutsättningar för att genomföra företagsevent, svensexor, möhippor, kompisgäng med flera. Du som vill ha ett komplett event med RIB, matchrace med Speedcats och middag är Jungfrusund rätt plats för dig.

Vi har en av Stockholms bästa skärgårdskrogar, endast 50 meter från vår brygga. Vi ligger nära Stockholm med endast 25 minuters båtfärd från Gamla Stan. Vi hämtar er gärna med RIB centralt i Stockholm. Givetvis går det att besöka oss med bil eller buss också. 

Vi har fräscha och fullt utrustade konferens- och mötesrum. Planerar du för stor fest har vi lokaler med kapacitet för upp till 300 gäster. På Jungfrusund finns bara möjligheter!

Ribbåt Speedcats Addwater

Paketerat event

Vi hämtar er smidigt och köfritt med RIB centralt i Stockholm. På Jungfrusund kör vi Speedcats och avslutar därefter med grillbuffé eller a la carte på Rest Jungfrusund. Hemfärd med buss, taxi eller båt. 

Kontakta oss för kostnadsfri offert.

bastuflotte speedcats jungfrusund

Välj till bastuflotte och fler aktiviteter!

På Jungfrusund, och flera andra platser i Sverige, erbjuder vi även vattenskotersafari och Flyboard. Byt ut Speedcats mot Flyboard eller gör en kombo av flera olika aktiviteter. Se hela vårt utbud av aktiviteter, konferens och utbildningar på Addwater.se - Upplevelser och event

 Speedcats Jungfrusund grillbuffé

Sommarmiddag på Rest Jungfrusund

Rest Jungfrusund med sitt otroligt fina läge direkt på bryggan vid Mälarens härliga vatten erbjuder full a la carte, trevligt bemötande, fräscha lokaler och riktigt bra mat!

Meny och vinlista Rest Jungfrusund

Vägbeskrivning

Med bil tar det ca 35 min från centrala Stockholm till Jungfrusunds marina, Ekerö.

I rusningstrafik tar det betydligt längre tid. Det snabbaste och garanterat köfria alternativet till Jungfrusund är med båt. Från Gamla stan tar vi er till Jungfrusund på mindre än 30 min med RIB.

Vår adress är Bryggavägen 133, Ekerö. Kör mot Vällingby. Vid Brommaplan följer du vägen mot Drottningholm och Ekerö. Från Ekerö centrum är det skyltat till Jungfrusund. Du kan även åka vägfärja från Slagsta. Kör E4an söderut. Följ skyltning mot Ekerö. Färjan lägger till vid Jungfrusund.