google-site-verification: googleca77c429cd0b571e.html
top of page

FÖRETAGSEVENT STOCKHOLM

Att boka Speedcats till ditt nästa företagsevent kommer bli en succé. Speedcats startade redan 2010 och sedan dessa har vi gjort hundratals företagsevent och vi vågar lova att du kommer bli mer än nöjd. Vi får ofta höra att Speedcats är den roligaste aktiviteten någonsin. Alla kan delta och köra Speedcats. Gillar du inte att köra båtarna så kan du istället fokusera på att vara co-driver eller co-pilot som det också kallas. Det är co-piloten som bestämmer hur bra svängarna blir och vilken toppfart ni uppnår mellan bojarna. Vi slutar alltid ett företagsevent med Speedcats med en tävling. Vi använder en tävlingsform som kallas matchrace vilket ger spännande och framförallt en tävling med hög säkerhet.

Det är lämpligt att avsätta två timmar för Speedcats som aktivitet vid företagsevent i Stockholm. För grupper fler än 20 personer kan det vara bra att avsätta 2,5 timmar. Som du säkert vet så tar allt lite längre tid när man är många. Vi börjar eventet med att byta om till overall eller våtdräkt, flytväst och hjälm. Om det är kyligt ute så har vi även skor, jackor och vantar. Efter ombyte är det dags för första genomgången avseende teknik och säkerhet vid framförande av Speedcats i bana. Därefter är det träning för alla besättningar innan det är dags för det avslutande matchracet. När vinnarna är utsedda så är det återigen ombyte. Man blir inte svettig av att köra Speedcats så dusch efter aktiviteten är inte nödvändigt. Åter i vanliga kläder fortsätter ert företagsevent med kanske middag på restaurang och sedan snabb och köfri ribbåt till Gamla Stan T-banestation. 

Varmt Välkomna!

FLER TIPS FÖR FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM MED SPEEDCATS

12140157_549221025237014_183308432966231

SPEEDCATS

Aktivitet inkl tävling för 2-50 personer. Overall, flytväst och hjälm ingår.

Pris per deltagare:

Fr 995 kr per person exkl moms.

Skärmavbild 2019-05-22 kl. 17.07.48.png

RIBBÅT

Snabb och garantert köfri transport från Gamla Stan till Jungfrusund, 20 min.

Pris per deltagare:

Fr 695 kr per person exkl moms.

Speedcats och grillbuffe

GRILLKVÄLL

Grillkväll på bastuflotte eller restaurang. Egen kock på bastuflotte eller bord på bryggan på restaurang Jungfrusund.

Pris per deltagare::

Fr 295 kr per person exkl moms.

MER INFO OM SPEEDCATS SOM FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM

Säsong: maj-sep

Tävlingsmoment: Ja, det ingår i aktiviteten.

Lämpligt antal deltagare: 4-50 personer

Aktivitetens längd: Cirka 2 timmar

Utrustning: Lån av lämplig dräkt, flytväst och hjälm ingår.

Särskilda villkor: När du kör Speedcats är du befälhavare och har ett stort ansvar, du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

Vi kommer gärna till er brygga och kör Speedcats. Förutsättningarna är att det finns en bra brygga, inga stenar i vattnet och att området ej ligger inom en fartbegränsning. Kontakta oss så hjälper vi till att planera ett event på er hemmaplan.

bottom of page