google-site-verification: googleca77c429cd0b571e.html
top of page

HÄR FINNS SPEEDCATS

På Jungfrusund straxt utanför Stockholm har vi perfekta förhållanden för att du ska få ett riktigt bra företagsevent. Här finns en bra brygga att utgå ifrån och ett vattenområde utan några grund. Jungfrusund erbjuder många aktiviteter som passar både för svensexa, möhippa, sommarfester och företagsevent. På Jungfrusund kan du parkera din bil eller båt innan eventet och efter eventet kan du besöka restaurang Jungfrusund.

 

Under juni-aug fin vi även på Öland. På Öland finns vi på Köpingbaden, Köpingsvik. Här har vi utmärkta förhållande för att köra Speedcats med chans på lite vågor. Vid en aktivitet med Speedcats på Öland får du även en spännande tävling med möjlighet till både beachstart och le mans start. 

 

Vi kommer gärna till er och kör Speedcats. Genom åren har vi kört Speedcats på många olika platser. Vi har varit på Åland och Gotland, Göteborg, Halmstad och Malmö för att nämna några platser. Förutsättningen för att vi ska komma till er är att det finns en bra brygga som är snäll både mot deltagarna och båtarna. Dessutom måste det vara ett område med fri fart och minst 3 meter vattendjup i vattnet.

SPEEDCATS PÅ JUNGFRUSUND

SPEEDCATS PÅ
ÖLAND

Jungfrusunds Marina

Varvsgränd 3

178 51 Ekerö

Tel: 08-715 11 75

Strandshoppen, Köpingbaden

Köpingevägen 23C

387 50 Köpingsvik

Tel: 08-715 11 75

bottom of page